Maler vikar

Find din kompetente maler vikar

Hos Praca er vi eksperter i at levere dygtige maler vikarer, som besidder både de nødvendige erfaringer og kompetencer til at kunne løfte din opgave. Vi sørger for at din maler vikar har de rette evner, hvilket betyder at vi kan hjælpe dig i mål med enhver type maleropgaver.

En fagkyndig maler vikar kan blandt andet klare:

  • Indvendig og udvendig maling af boliger
  • Maling af facader
  • Tapetsering
  • Opsætning af filt og væv

Uanset hvilken maleropgave I mangler mandskab til, kan vi levere fagkyndig og kompetent arbejdskraft. Forud for ethvert projekt sørger vi for at få afdækket de ønsker og behov I måtte have, hvorefter vi sørger for at levere maler vikarer der matcher de nødvendige kompetencer og den fornødne erfaring, til at levere resultater fra øverste hylde.

Skriv til os her

1. Planlægning og forventningsafstemning

Med udgangspunkt i en grundig samtale afstemmer vi jeres behov til mandskab

2. Det perfekte match

Vi finder det perfekte match af kompetencer og erfaring til jeres projekt

3. Arbejdet går i gang

Vikarer(ne) møder op aftalte sted og tid, og arbejdet kan gå i gang

Fleksibel mandskabsudlejning

Når behovet for ekstra bemanding opstår, ved vi at det ofte er noget som skal på plads hurtigt og gerne uden for meget besvær. Med mere end 20 år i branchen, ved vi hos Praca at nem og fleksibel vikarservice er der, hvor vi kan skabe den bedste værdi for vores kunder.

Vi stiller op med relevant mandskab inden for en kort tidsramme. Vi screener det pågældende projekt og finder maler vikarer, der matcher de behov og kompetencer der er brug for på jeres projekt. Alle vores vikarer har enten en relevant faglig uddannelse kombineret med praktisk erfaring.

I betaler udelukkende for de effektive timer hos den enkelte vikar. Sygedage, vejrlig og lignende påtager vi os. Når I lejer vikarer hos Praca, er der desuden ingen bindingsperiode. Det vil sige at samarbejdet kan opsiges uden varsel, hvis I af den ene eller anden grund ikke længere har brug for ekstra mandskab.