Tømrer vikar

Tømrer vikar til når der mangler ekstra hænder

Hos Praca har vi specialiseret os i at levere kompetente håndværkere til ethvert byggeprojekt. Vi søger for at finde den rette tømrer vikar, gennem vores forbindelser til håndværkere, som alle er fagkyndige og pålidelige. Vores vikarer har den relevante erfaring til at varetage en lang række forskellige opgaver inden tømrerbranchen. Vi rekrutterer vores tømrer vikarer, så de matcher de behov og kompetencer der kræves på den pågældende opgave.

Med en tømrer vikar lejet af os, er du garanteret kompetent arbejdskraft, uanset omfanget af dit projekt.

En tømrer vikar kan blandt andet udføre:

  • Renovering og nybyg
  • Vinduesudskiftning
  • Tagopgaver
  • Snedkeropgaver
  • Opsætning af gipsvægge og -lofter

Uanset hvilke behov I måtte have til vores tømrere, kan vi sammensætte et sjak af fagkyndige og erfarne vikarer, der kan hjælpe projektet i mål.

Skriv til os her

1. Planlægning og forventningsafstemning

Med udgangspunkt i en grundig samtale afstemmer vi jeres behov til mandskab

2. Det perfekte match

Vi finder det perfekte match af kompetencer og erfaring til jeres projekt

3. Arbejdet går i gang

Vikarer(ne) møder op aftalte sted og tid, og arbejdet kan gå i gang

Betal udelukkende for de effektive timer

Hos Praca ønsker vi at det skal være nemt for jer at leje tømrermandskab ind, når et byggeprojekt kræver ekstra arbejdskraft. Vi ønsker at blive forbundet med fleksibilitet, pålidelighed og kvalitet.

Hos betaler I derfor naturligvis kun for de effektive arbejdstimer, som den enkelte tømrer vikar bruger hos jer. Sygedage, vejrlig og lignende er vores ansvar. Vi er medlem af Byg Garanti og Dansk Byggeri, og arbejder ud fra gældende overenskomster hvad angår løn, pension, SH dage, feriedage mv.

Derudover er der ingen binding. Det betyder at samarbejdet kan stoppes uden varsel, såfremt det af den ene eller anden grund ikke længere er aktuelt at benytte vores vikarer.