Tømrer vikar

Lej en tømrer vikar fra Praca – 100% danskejet vikar – og rekrutteringsbureau

Tømrer vikar til når der mangler ekstra hænder

Hvis I er i færd med et projekt, eller hvis I skal til at påbegynde et nyt projekt og kan se, at I mangler mandskab til opgaven, så er Praca her for at hjælpe. Lej en tømrer vikar hos Praca, og få projektet fuldført med fagfolk, der har hænderne rigtigt skruet på. Vi er specialiseret i at levere kompetente tømrer vikarer til byggeprojekter landet over – uanset projektets størrelse.

Når I kontakter os, vil vi finde den helt rigtige tømrer vikar til jeres opgave; vi har et stort netværk af fagkyndige og pålidelige håndværkere til rådighed, som vi vælger imellem. Vores håndværkere og tømrer vikarer har relevant erfaring og de rette kompetencer til at varetage en lang række opgaver. Når vi rekrutterer og udvælger en tømrer vikar, gør vi det ud fra de behov og kompetencer, der kræves til den pågældende opgave.

Med en tømrer vikar lejet af os, er du garanteret kompetent arbejdskraft, uanset omfanget af dit projekt. En tømrer vikar fra Praca kan blandt andet udføre:

  • Tagopgaver
  • Snedkeropgaver
  • Vinduesudskiftning
  • Renovering og nybyg
  • Opsætning af gipsvægge og -lofter

Uanset hvilke behov I måtte have til vores tømrere, kan vi sammensætte et sjak af fagkyndige og erfarne vikarer, der kan hjælpe projektet i mål.

Skriv til os her

1. Planlægning og forventningsafstemning

Med udgangspunkt i en grundig samtale afstemmer vi jeres behov til mandskab

2. Det perfekte match

Vi finder det perfekte match af kompetencer og erfaring til jeres projekt

3. Arbejdet går i gang

Vikarer(ne) møder op aftalte sted og tid, og arbejdet kan gå i gang

planlægning af byggeprojekt

Betal udelukkende for de effektive timer

Praca stræber efter at gøre leje af tømrer vikarer så problemfrit som muligt, især når byggeprojekter uventet får brug for ekstra arbejdskraft.

Hos Praca er vi jeres fleksible, pålidelige og kvalitetsorienterede vikar- og rekrutteringsbureau; derfor skal I kun betale for de effektive arbejdstimer. Det betyder, at sygedage, vejrforhold som forhindrer arbejde, og lignende er vores ansvar, og det skal I naturligvis ikke betale for. Vi er medlem af Byg Garanti og Dansk Byggeri og arbejder ud fra gældende overenskomster, hvad angår løn, pension, SH-dage, feriedage med videre.

Derudover er der ingen binding. Det betyder, at samarbejdet kan stoppes uden varsel, såfremt det af den ene eller anden grund ikke længere er aktuelt at benytte vores vikarer.

Kontakt os allerede i dag

Hvis I mangler mandskab til jeres byggeprojekt, står vi klar hos Praca med fleksible og pålidelige løsninger. Kontakt os allerede i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe netop jer og jeres opgave. Lad os tage en uforpligtende samtale om jeres behov, og lad os sikre, at I aldrig står uden den nødvendige arbejdskraft igen.

I kan kontakte os ved enten at ringe til 20 92 22 09, sende en mail til hhb@praca.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Med Praca ved jeres side er I altid sikret kvalitet, fleksibilitet og pålidelighed.

FAQ

En tømrer vikar er en midlertidig arbejdskraft, som typisk lejes ind gennem et vikar- eller rekrutteringsbureau for at assistere med tømreropgaver for en bestemt periode. Vikarer er ofte faglærte og erfarne tømrere, der kan træde til, når der er behov for ekstra hænder på byggeprojekter, ved sygdom, ferie, eller når der er en uventet stigning i arbejdsmængden.

Hos Praca kan I leje tømrer vikarer fra vores omfattende netværk af erfarne og kompetente fagfolk, hvilket sikrer, at vi altid kan finde den helt rette tømrer, der præcist matcher jeres specifikke behov.

Varigheden af en lejeaftale for en tømrer vikar kan variere alt efter, hvilket bureau man vælger. Hos Praca har vi ingen bindingsperiode, hvilket betyder, at man til hver en tid kan opsige samarbejdet uden varsel, skulle behovet ændre sig. Dette giver en høj grad af fleksibilitet til virksomheder, der står over for varierende arbejdsmængder.

En tømrer vikar kan typisk udføre de samme opgaver som en fastansat tømrer. Vikarer, der leveres af bureauer, har ofte relevant erfaring og de rette kompetencer til at varetage en lang række tømreropgaver, lige fra tagarbejde og snedkeropgaver til renovering og nybyggeri.
Hos Praca har vi en omfattende rekrutteringsproces, der sikrer, at alle vores tømrer vikarer har de rette kompetencer til at udføre det arbejde, de lejes ud til.

Man har ofte brug for en tømrer vikar, når man står midt i et projekt, eller skal til at påbegynde et nyt, og opdager, at man mangler ekstra hænder til at færdiggøre opgaven inden for den givne tidsramme. Dette kan være i situationer, hvor ekstra arbejdskraft er nødvendig pga. sygdom, højsæson eller uventede projektopgaver.