Mandskabsudlejning

Fleksibel og pålidelig mandskabsudlejning til når behovet opstår

Effektiv og hurtig mandskabsudlejning

Hos Praca har vi mere end 20 års erfaring med mandskabsudlejning. Vi ved, at det er vigtigt at have den korrekte mængde arbejdskraft. Derfor har vi specialiseret os i at tilbyde fleksible løsninger inden for mandskabsudlejning, så I aldrig skal bekymre jer om, om I har nok fagfolk. Hos os kan I leje næsten alle de typer fagfolk, I kunne få brug for, herunder:

Vi har et stort netværk af fagkyndigt mandskab og meget erfaring med udlejning af mandskab til alle slags opgaver i hele håndværkerbranchen. I skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis I har brug for mandskabsudlejning til et projekt. Vi er sikre på, at vi kan finde den helt rigtige løsning til jeres projekt, uanset om I skal bruge en, to eller flere håndværkere.

Skriv til os her

1. Planlægning og forventningsafstemning

Med udgangspunkt i en grundig samtale afstemmer vi jeres behov til mandskab

2. Det perfekte match

Vi finder det perfekte match af kompetencer og erfaring til jeres projekt

3. Arbejdet går i gang

Vikarer(ne) møder op aftalte sted og tid, og arbejdet kan gå i gang

håndværker fra praca med boremaskine

Fleksible og attraktive løsninger

Med mandskabsudlejning fra Praca skal I kun betale for de timer, de tildelte vikarer arbejder. Det vil sige, at vi selv står til ansvar for sygedage, vejrforhold og andre grunde til, at vikarerne ikke har mulighed for at arbejde.

Derudover er der ingen bindingsperiode på vores mandskabsudlejning, så I kan til hver en tid afmelde jeres aftale med os uden varsel. Vi ønsker nemlig at tilbyde de mest overskuelige og bedste løsninger på markedet. Så hvis I, af en eller anden grund, ikke har behov for ekstra mandskab, synes vi ikke, at I skal betale for det.

Ring eller skriv til os

Hvis I står over for et projekt, hvor I mangler en eller flere fagfolk, så er mandskabsudlejning hos Praca den helt rigtige løsning. Med Praca får I en fleksibel og pålidelig løsning, der passer præcis til jeres opgave. Med mere end 20 års erfaring har vi oprettet et stort netværk af kompetente og kvalificerede fagfolk, fra malere til betonarbejdere og mange flere.

Kontakt os allerede i dag ved enten at ringe til os på 20 92 22 09, skrive en mail til hhb@praca.dk eller ved at bruge vores kontaktformular, så lover vi at vende tilbage hurtigst muligt.

FAQ

Mandskabsudlejning er en service, der tilbyder virksomheder midlertidig arbejdskraft på en fleksibel og effektiv måde. Hos Praca er vi specialister i mandskabsudlejning; vi tilbyder virksomheder at skræddersy deres arbejdsstyrke efter aktuelle behov, uden at påtage sig de langsigtede forpligtelser, der følger med fastansættelse.

Hos Praca kan man leje en bred vifte af fagfolk, herunder, men ikke begrænset til, malere, murere, tømrere og betonarbejdere. Disse fagfolk dækker forskellige behov inden for bygge- og håndværkerbranchen og er alle gennemgået en rekrutteringsproces, der sikrer, at de er kvalificerede til at varetage de opgaver, de bliver sendt ud til.

Det varierer alt efter, hvor man lejer mandskab. Hos Praca ønsker vi at være det bedste valg for mandskabsudlejning; derfor er der ingen bindingsperiode, når man lejer håndværkere gennem os. Det betyder, at du til enhver tid kan opsige aftalen uden varsel, i tilfælde af at du ikke har behov for håndværkere længere.

Ved at leje en håndværker frem for at ansætte en får virksomheder mulighed for hurtigt at skalere deres arbejdsstyrke op eller ned baseret på aktuelle projekter og arbejdsbyrder, uden de langsigtede forpligtelser og den kompleksitet, der er forbundet med ansættelse.