Håndværker vikar

Udlejning af dygtig håndværker vikar

Når behovet for ekstra arbejdskraft opstår, leverer vi hos Praca fagkyndig og kvalificeret mandskab til dit projekt. Alle vores vikarer gennemgår en grundig screenings- og rekrutteringsprocess, før de ankommer til Danmark. Dette garanterer et højt, fagligt kompetenceniveau samt pålidelighed, når du finder din håndværker vikar hos gennem os.

Vores mission er at gøre det nemmere og mere gennemskueligt, at skaffe den rette arbejdskraft til sit projekt. Vi har gennem mere end 20 år udlejet vikarer til opgaver af ethvert omfang og karakter, hvorfor vi med garanti kan hjælpe med dit behov.

Fagkyndig mandskab til ethvert håndværkerbehov

Når du lejer din håndværker vikar hos os, er du altid garanteret at minimum én person i det samlede sjak, kan både tale og forstå engelsk på fagniveau. Vi sørger naturligvis for ordnede forhold når din håndværker vikar ankommer til Danmark, da dette skaber de bedste forudsætninger for et godt samarbejde, samt et godt endeligt resultat.

Vi kan blandt andet hjælpe med følgende mandskab:

Er din ønskede håndværker vikar ikke på listen? Tøv ikke med at kontakte os alligevel, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe. Vores netværk favner bredt, hvorfor vi ofte kan skaffe nøjagtig den tilpassede mandskabsløsning, som dig og dit projekt behøver.

Skriv til os her

plader måles op af håndværker med målebånd
vaterpas på væg

Lad os skræddersy en mandskabsløsning til dig

Hvad enten du ved nøjagtig hvilken håndværker vikar du behøver, eller har brug for hjælp til at sammensætte en løsning, sidder vi klar til at få dig godt i mål. Sammen gennemgår vi dit projekts arbejdsopgaver, og finder frem til den ideelle mandskabssammensætning.

Du kan kontakte os i dag, og fortælle mere om netop dine ønsker til ekstra arbejdskraft. Vi vil herefter gøre os umage for at imødekomme netop dit behov. Ring på telefon 70 27 10 90, skriv til hhb@praca.dk eller udfyld formularen her på siden.