Vikarbureau tømrer

Pålidelig og effektiv udlejning af tømrer

Skal du bruge en eller flere fagkyndige tømrer vikarer til dit kommende projekt? Hos Praca har vi gennem over 20 år forenet den rette arbejdskraft med de rette kunder, og kan derfor med garanti være behjælpelige som vikarbureau tømrer. Vores tømrer vikarer rekrutteres på baggrund af de påkrævede kompetencer der matcher netop din opgave.

Hvad end det gælder nybyg, renovering, opsætning af vægge eller noget helt fjerde, kan vi med garanti sammensætte det rette mandskab, som passer til din opgaves omfang og karakter. Der vil altid være én person i det lejede team, som kan tale og forstå engelsk på fagniveau. Kontakt dit vikarbureau tømrer i dag.

Garanti for ordnede forhold

Vi ønsker at gøre det så enkelt, gennemsigtigt og effektivt som overhovedet muligt, at leje den rette arbejdskraft. Som vikarbureau tømrer er vores mål altid at skabe værdi for dig, hvorfor alle vores vikarer gennemgår en grundig screeningproces. Du betaler udelukkende for de effektive timer som vikaren bruger på dit projekt, og sygedage, vejrlig og lignende er altid på vores regning,

Vi står for alt praktisk såsom opholdstilladelse og indlogering, og arbejde ud fra danske overenskomster mht. løn, feriedag, pension osv. Som vikarbureau tømrer har vi desuden ingen binding, hvilket vil sige at du kan ophæve samarbejdet uden varsel, såfremt du ikke længere har behov for vores tømrer vikar. Du kan læse mere om vores proces og garantier her.

Skriv til os her

håndværker fra praca med boremaskine
vaterpas på væg

Kontakt os og få et tilbud på fagkyndig arbejdskraft

Med Praca som dit foretrukne vikarbureau tømrer, er du sikret kompetent og pålidelig arbejdskraft til dit næste byggeprojekt. Uanset omfanget af tømreropgaven, kan vi sammensætte det rette mandskab, som sikrer et gnidningsfrit samarbejde og et resultat af høj kvalitet.

Tøv ikke med at kontakte os når du mangler hænder på byggepladsen. Du kan ringe på telefon 70 27 10 90, skrive til hhb@praca.dk eller udfylde formularen her på siden.