Murer vikar

Vi står klar når behovet for en murer vikar opstår

Gennem vores mange års erfaring oparbejdet en stor ekspertise, når det kommer til mandskabsudlejning. I Praca har vi specialiseret os i at levere kompetente og erfarne håndværkere til enhver type byggeprojekt. Vores murer vikarer er alle fagkyndige, pålidelige og har alle den relevante erfaring til at kunne varetage en lang række forskellige opgaver inden for murerbranchen. Vi rekrutterer vores murer vikarer, således at de matcher de behov og kompetencer I kræver på den pågældende opgave, I ønsker ekstra arbejdskraft til.

En murer vikar kan blandt andet bruges til:

  • Renoveringsopgaver, herunder køkkener og badeværelser
  • Sokkel- og facadeopgaver
  • Klinke- og flisearbejde
  • Opmuring
  • Entrepriseopgaver

Skriv til os her

1. Planlægning og forventningsafstemning

Med udgangspunkt i en grundig samtale afstemmer vi jeres behov til mandskab

2. Det perfekte match

Vi finder det perfekte match af kompetencer og erfaring til jeres projekt

3. Arbejdet går i gang

Vikarer(ne) møder op aftalte sted og tid, og arbejdet kan gå i gang

Skræddersyet mandskabsudlejning

Står du med et behov for ekstra hænder til din opgave, og skulle der helst have været styr på det allerede i går? Bare rolig, hos Praca ved vi at behovet kan opstå akut, og at det gerne skal løses uden for meget besvær. Med mere end 20 års erfaring i branchen, ved vi at nem og fleksibel vikarservice er det, der skaber mest værdi for vores kunder.

Derfor har vi specialiseret os i at kunne tilbyde relevant og kompetent mandskab, inden for en kort tidsramme. Vi screener altid den pågældende opgave og finder murer vikarer, der matcher alle de ønsker og behov I måtte have til deres kompetencer. På den måde får I en vikar, der passer perfekt til lige netop jeres opgave. Alle vores vikarer har enten en relevant faglig uddannelse og/eller praktisk erfaring. Vi lægger nemlig stor vægt på at du med vores håndværker vikar, kan holde den samme høje standard, du er vant til.

Derudover betaler I udelukkende for de effektive timer den enkelte vikar arbejder for jer. Sygedage, vejrlig og lignende påtager vi os. Når I lejer en eller flere vikarer hos Praca, er der desuden ingen bindingsperiode. Det vil sige at samarbejdet nemt kan opsiges uden varsel, hvis I af den ene eller anden grund ikke længere har brug for ekstra mandskab.