Polske Håndværkere

Få kvalificerede og pålidelige polske håndværkere gennem Praca

Kompetent arbejdskraft tilgængelig når du har brug for det

Mange oplever desværre mangel på mandskab af og til. Derudover kan det være svært at finde kvalificerede danske håndværkere, især hvis prisen også skal være fornuftig og overkommelig. Derfor er vores mandskabsudlejning med polske håndværkere et godt valg for jer, som mangler arbejdskraft. Vores erfaring og omfattende netværk gør os i stand til at tilbyde skræddersyede løsninger med polske håndværkere inden for en kort tidsramme.

Der er mange fordele ved at vælge polske håndværkere fra Praca; her er nogle af dem:

  • Ingen binding
  • Effektive fagfolk
  • Fleksible løsninger
  • Billigere arbejdskraft

Hos Praca står vi også for alt det praktiske med de polske håndværkere, hvilket betyder, at vi også sørger for deres opholdstilladelse, sundhedskort, bolig og så videre. Vi arbejder desuden ud fra danske overenskomster med hensyn til løn, feriedage, SH-dage, pension med videre, så I kan være sikre på, at forholdene er i orden.

Skriv til os her

1. Planlægning og forventningsafstemning

Med udgangspunkt i en grundig samtale afstemmer vi jeres behov til mandskab

2. Det perfekte match

Vi finder det perfekte match af kompetencer og erfaring til jeres projekt

3. Arbejdet går i gang

Vikarer(ne) møder op aftalte sted og tid, og arbejdet kan gå i gang

plader skæres af håndværker

Effektiv arbejdskraft med polske håndværkere

Gennem mere end 20 år i denne branche ved vi, at kvalificeret og pålidelig arbejdskraft er nøglen til enhver virksomheds succes. Derfor har vi gjort det enkelt og nemt at leje polske håndværkere til byggeprojekter, uanset omfanget af projektet. Gennem en dybdegående dialog og vores screening af jeres arbejdsopgave, kan vi udvælge de polske håndværkere, der matcher bedst til jeres behov, så vi kan sikre, at arbejdet bliver udført, som det skal.

Uanset om I skal bruge en eller flere polske håndværkere, kan vi hos Praca levere det nødvendige antal personale med de rigtige kompetencer og erfaringer. Når I vælger polske håndværkere gennem Praca, garanterer vi, at der altid vil være mindst en i teamet, som forstår og taler engelsk på fagniveau.

Kontakt os i dag

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe med kvalificeret arbejdskraft til netop jeres projekt. Med vores mere end 20 år i branchen står vi klar til at imødekomme jeres behov med skræddersyede og fleksible løsninger.

Kontakt os ved enten at ringe på 20 92 22 09, sende en e-mail til hhb@praca.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

FAQ

Fordelene ved at vælge polske håndværkere gennem Praca omfatter ofte lavere omkostninger sammenlignet med lokale arbejdskræfter, ingen bindingsperiode, fleksibilitet i mandskabsstyrken og effektivitet fra erfarne fagfolk. Polske håndværkere er kendt for deres høje faglighed og kan derfor bidrage positivt til jeres projekt.

“Man kan leje polske håndværkere gennem Praca. Hos Praca har vi et stort netværk af kompetente og erfarne polske håndværkere, der er klar til at varetage alle typer af opgaver inden for bygge- og håndværkerbranchen. Tag en uforpligtende samtale om dit projekt og dine behov ved enten at ringe til os på 20 92 22 09 eller ved at skrive en mail til hhb@praca.dk. Vi lover at vende tilbage hurtigst muligt.

Hos Praca sørger vi for, at forholdene er i orden for alle vores polske håndværkere. Vi arbejder blandt andet efter de danske overenskomster med hensyn til løn, feriedage, SH-dage, pension og videre. Vi sørger også for, at vores polske håndværkere har alle papirerne i orden, såsom opholdstilladelse og sundhedskort, og så står vi også for, at de har boliger til rådighed.

Polske håndværkere er kendt for deres høje faglige standard og arbejdsetik. Mange har erfaring med projekter i både Polen og andre EU-lande, herunder Danmark. Når du lejer polske håndværkere gennem Praca, sikrer vi, at de har de nødvendige færdigheder og erfaringer for at kunne levere arbejde af samme høje kvalitet som danske håndværkere.