Vikarer

Eksperter i levering af vikarer

Hos Praca er vi eksperter i levering af vikarer til byggebranchen og industrien. Alle vores vikarer har enten en faglig skoleuddannelse kombineret med praktisk erfaring, eller en faglig praktisk lærdom fra mange år i faget. Hos Praca ved vi at det er vigtigt med dygtige vikarer til dit projekt og derfor er vi altid opmærksomme på at vores vikarer lever op til et minimumskrav af erfaring og faglighed, så de har vist at de kan deres håndværk.

Vikarer til Industriarbejde

Hos Praca er vi bl.a. leveringsdygtige i forhold til faglærte industrimedarbejdere f.eks.: CNC operatører, klejnsmede og svejsere med forskellige kompetencer/certifikater – alt afhængigt af jobbet. Om du søger specifik viden og kompetencer, eller blot ønsker at opruste dit mandskab i en periode, så kan vi hjælpe dig med det. Vores netværk af vikarer er stort og vi er vant til at udfylde både store og små behov til mange forskellige opgaver.

Faglærte håndværker vikarer

Herudover kan vi bidrage med faglærte håndværker vikarer til dine byggeprojekter, anlægsprojekter og lignende. Det kunne f.eks. være:

  • Murere
  • Tømrere
  • Malere
  • Betonarbejdere
  • Brolæggere
  • Eller andre fagtyper

Også her er det vigtigt for os at du får en vikar som du kan stole på kan sit håndværk. Derfor holder vi skarpt øje med vore vikarers evner og rekrutterer løbende nye faglærte vikarer ind.  Har du behov for en specifik type vikar kan vi også skaffe medarbejdere inden for andre fagområder.

Processen med at finde en passende vikar kan være svær. Hos os får du en god dialog og en grundig vejledning i hvad der vigtigt i forbindelse med ansættelse af vikarer.

Du kan være sikker på at få dine behov opfyldt hos os, så tøv ikke med at kontakte os for mere information.