Tømrer vikar

Når der mangler ekstra hænder på byggepladsen

Hos Praca har vi specialiseret os i at levere kompetente håndværkere til ethvert byggeprojekt. Vores tømrer vikarer er alle faglærte og pålidelige, og har den relevante erfaring til at varetage en lang række forskellige opgaver inden tømrerbranchen. Vi rekrutterer vores tømrer vikarer, så de matcher de behov og kompetencer der kræves på den pågældende opgave.

Vores tømrer vikarer kan blandt andet udføre:

  • Renovering og nybyg
  • Vinduesudskiftning
  • Tagopgaver
  • Snedkeropgaver
  • Opsætning af gipsvægge og -lofter

Uanset hvilke behov I måtte have til vores tømrere, kan vi sammensætte et sjak af faglærte og erfarne vikarer, der kan hjælpe projektet i mål.

Skriv til os her

1. Planlægning og forventningsafstemning

Med udgangspunkt i en grundig samtale afstemmer vi jeres behov til mandskab

2. Det perfekte match

Vi finder det perfekte match af kompetencer og erfaring til jeres projekt

3. Arbejdet går i gang

Vikarer(ne) møder op aftalte sted og tid, og arbejdet kan gå i gang

Betal udelukkende for de effektive timer

Hos Praca ønsker vi at det skal være nemt for jer at leje tømrermandskab ind, når et byggeprojekt kræver ekstra arbejdskraft. Vi ønsker at blive forbundet med fleksibilitet, pålidelighed og kvalitet.

Hos betaler I derfor naturligvis kun for de effektive arbejdstimer hos den enkelte vikar. Sygedage, vejrlig og lignende er vores ansvar. Vi er medlem af Byg Garanti og Dansk Byggeri, og arbejder ud fra gældende overenskomster hvad angår løn, pension, SH dage, feriedage mv.

Derudover er der ingen binding. Det betyder at samarbejdet kan stoppes uden varsel, såfremt det af den ene eller anden grund ikke længere er aktuelt at benytte vores vikarer.