Lej en håndværker hos Praca – Din garanti for professionel arbejdskraft

Står du som byggeleder på et større byggeri? Eller ejer du et byggefirma, der mangler arbejdskraft? Så er der kompetent hjælp at hente hos Praca!

Vi har nemlig specialiseret os i professionelle mandskabsløsninger til byggebranchen. Gennem vores store netværk af faglært arbejdskraft kan vi hurtigt og effektivt sammensætte det helt rigtige sjak til dig, så din virksomhed kan tilbyde høj kvalitet og service til kunderne.

Lej en håndværker – eller et helt team – gennem Praca ved at ringe til os på +45 70 27 10 90.

Hvilke fag dækker vi?

Hos Praca kan vi tilbyde skræddersyede mandskabsløsninger med alt fra en enkelt vikar til hele byggesjak.

Vi kan hjælpe dig med en bred vifte af løsninger inden for vikarservice, rekruttering og mandskabsudlejning til byggebranchen:

  • Tømrer vikar
  • Maler vikar
  • Vikar til murer & anlæg
  • Blikkenslager vikar
  • Brolægger vikar
  • Tagdækker vikar
  • Gulvlægger vikar
  • Kloakmester vikar

I Praca har vi gjort mandskabsudlejning nemt og enkelt.

Lej en faglærte håndværker vikar, klar til at rykke ud

Ved at kontakte os i Praca er du sikker på kompetent arbejdskraft. Vi lægger nemlig stor vægt på uddannelse, kompetencer og praktisk erfaring – på den måde kan du med en håndværker vikar holde samme høje standard, du er vant til.

Som kunde hos Praca involverer vi dig i hele processen, da det er helt centralt, at du får de helt rigtige håndværkere til jobbet. Derfor går vi altid i en dialog med dig, hvor vi finder ud af, hvilke opgaver der skal løses og hvilke kompetencer, der efterspørges. Her bliver vi også enige om, hvor mange håndværkere, der er brug for.

Internationale samarbejdspartnere

Herefter går vi i gang med at finde kandidaterne via vores nationale og internationale samarbejdspartnere, hvor vi også sørger for den nødvendige planlægning og papirarbejdet. Vikarerne vil herefter stå klar på det aftalte tidspunkt.

Kort fortalt tager vi os af alt det praktiske, så du ikke bliver unødig afbrudt i dit eget arbejde.